De stille motor zijn achter energieke bedrijven. Dat is onze ambitie.

De stille motor zijn achter energieke bedrijven. Dat is onze ambitie.

Laten we samen uw energiestrategie bepalen

Zonder energie kan uw zaak niet draaien. Maar het gaat om meer dan bestellen en beleverd worden. Uw energiefactuur onder controle houden, altijd zeker van de juiste tarieven, inzetten op duurzame oplossingen … Het zijn vraagstukken waar wij graag samen met u over nadenken. Ons advies is gratis. Want wij willen dat u zorgeloos uw job kunt doen.

Op maat van uw bedrijf

Heel wat factoren hebben een invloed op uw energieverbruik.

Uw corebusiness, de oppervlakte en energieprestatie van uw gebouwen, het aantal medewerkers, uw verbruiksgewoonten, maar ook de weersomstandigheden bijvoorbeeld.

Allemaal parameters waar onze experts rekening mee houden wanneer ze voor uw onderneming de meest gepaste energieformule bepalen.

Onze business desk is er speciaal voor u

Een exclusief team van energiespecialisten staat elke werkdag klaar om u via e-mail of telefonisch alle gewenste hulp te bieden.

Ze maken u met plezier wegwijs in ons aanbod.

Hebt u een vraag over uw facturen, uw verbruik of een van onze diensten? Zoekt u zakelijk advies?

Neem gerust contact op met onze collega’s van de business desk. Ze staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Als uw meterstand maandelijks of automatisch opgenomen wordt, dan is het belangrijk dat u van ons een offerte op maat ontvangt.
Maar ook als uw meterstand jaarlijks opgenomen wordt, sturen we u met plezier een voorstel.
Vul hieronder uw gegevens in en bevestig uw aanvraag. We nemen binnenkort contact met u op.

Bedrijfsgegevens

Adresgegevens

Contactpersoon

EEN VRAAG OF HULP NODIG?


We helpen u graag verder. Via telefoon kunt u ons bereiken

van maandag tot vrijdag tussen 8 en 19 uur (uitgezonderd feestdagen).

 

BEL 02 302 20 00

PROFITEER VAN ONZE ENERGIE EN ONZE SERVICE

 • ZORGELOOS WERKEN

  Bij ons geniet u van al het goede dat energie te bieden heeft. Met een product dat perfect bij u en uw onderneming past. Betrouwbare levering, kwalitatieve diensten en interessante voordelen, op uw maat.
  Dat is essent.be.

 • DANK VOOR UW TROUW

  Essent.be beloont haar klanten voor hun vertrouwen. Geen vage beloftes, maar duidelijke voordelen. Wat dacht u van gepersonaliseerde promoties en aanbiedingen? Exclusieve kortingen, verrassende acties of tips voor efficiënt energieverbruik? Het zit allemaal in ons pakket.
  Zo bent u zeker van een aanbod op maat.

 • WE NEMEN ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

  Iedereen gaat wel eens in de fout. Ook wij. We geven dat eerlijk toe en zoeken graag naar een oplossing. Maar onze betrokkenheid gaat verder. Essent.be participeert actief in het publieke energiedebat en neemt standpunten in om uw belangen te verdedigen. Rond duurzaamheid, correcte prijzen, kwaliteit en innovatie bijvoorbeeld. Zo staan we samen met u klaar voor de energie-uitdagingen van morgen.

Onze energie. Daar geniet u van.

Essent.be levert elektriciteit en aardgas aan consumenten en bedrijven in België. We staan voor optimisme in een markt die continu beweegt. 170 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze 325.000 klanten comfortabeler maken. Want energie is van ons allemaal!